Culinaire hotspots Veendam

Culinaire hotspots in Veendam

Wil jij tijdens jouw verblijf een hapje eten in Veendam? We hebben keuze genoeg! Ik zijn mijn favorieten voor je op een rijtje.

  1. Grand Cafe Java
    In dit karakteristieke pand heerst een echte café sfeer en hebben ze een heerlijke vertrouwde kaart. Maar ze hebben ook een vernieuwd gedeelte en een heerlijk terras waar je van een hapje en drankje kunt genieten. Tip: eet je graag vlees? Ga dan voor de spareribs! Dit zijn echt de lekkerste van Veendam vind ik!
  2. Brouwhotel Parkzicht
    Hier kun je naast de locale biertjes van Veendam ook genieten van een heerlijke maaltijd in een fijne sfeer. Tip: bestel eens de hete carpaccio, één van mijn favorieten! Schijnt de zon? Neem dan plaats op het heerlijke zonnige terras en geniet van een verfrissend drankje!
  3. Bij ANNA eet je heerlijk, authentiek, vers en biologisch. ANNA is gelegen aan een haventje waardoor je tijdens het eten binnen en buiten uitzicht hebt op gezellige bootjes. 
  4. The Range Veendam ligt aan de rand van het groene Borgerswold. Je kunt hier genieten van de Latin Amerikaanse keuken. Geniet van de tapas, taco´s en nacho´s tijdens jouw diner! En na het eten kun je uitbuiken tijdens een wandelingetje in Borgerswold. 

Wil jij echte Groningse lekkernijen proeven? Ga dan voor Brander Mayonaise, een eierbal, Hooghoud limonade, Groninger koek of kniepertjes.  Deze lekkernijen zijn te koop in de supermarkten in Veendam, leuk als aandenken aan jouw verblijf in Veendam!

p.s. blijf je liever thuis eten in de tuin of op de kamer? Dat kan ook, want Veendam heeft een groot assortiment van Thuisbezorgd aanbieders 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *