Contact

Bed en Breakfast
Beneden Oosterdiep 118, 9641 JG Veendam

Tiny House Eext
Stationsstraat 60, Eext
Camping de Schaopvolte

Heb jij vragen over een  overnachting of wil jij samenwerken met Studio Raif? Stuur dan een mailtje naar info@studioraif.nl 

Volg jij ons al op social media? Krijg een uniek kijkje achter de schermen van de Bed en Breakfast en het Tiny House en profiteer van leuke acties en kortingen!

KVK nummer: 82759693
BTW ID: NL003725778B98
Adres:
Beneden Oosterdiep 118, Veendam
Mail:
info@studioraif.nl

Veelgestelde vragen

Je kunt op verschillende manieren een overnachting boeken. Via Booking.com of Airbnb kun je ons vinden. Maar je kunt ook mailen naar info@studioraif.nl of het contactformuliuer op de website invullen. We verwelkomen je graag!

Zowel bij het Tiny House in Eext als de bed en brekfast in Veendam kun je alleen, met twee, drie of vier personen komen overnachten. Wanneer je in Veendam alleen of met twee personen komt overnachten heb je een prive badkamer. Kom je met meer overnachten dan deel je deze badkamer met elkaar. 

In zowel Veendam als Eext kun je vanaf 16:00 uur inchecken. Uitchecken kan in Veendam tot 11:00 uur en in Eext tot 10:00 uur.

Jazeker, we bieden een heerlijk en vers ontbijtje aan en brengen deze op je kamer. Zodat je lekker rustig aan kunt doen of lekker ontbijten op bed.  Reserveer jouw ontbijt alvast bij het boeken van je verblijf. Heb je allergieën of dieetwensen? Geef dit dan door dan houden we hier graag rekening mee. 

In de omgeving van Veendam en Eext is heel veel te beleden. Op onze blogpagina vind je een heleboel tips. Wil je meer tips? Dan geef ik je die graag! 

De bed en breakfast is het gehele jaar door geopend. In het Tiny House in Eext kun je in de periode mei tot en met september overnachten. 

Voordelen van Studio Raif