Waterskien Veendam

6x leukste uitjes voor jong en oud in Veendam

Tijdens jouw verblijf aan de bed en breakfast in Veendam is voor jong en oud heel veel leuks te ontdekken. Ik zes mijn zes favoriete uitjes voor een leuk, sportief of cultureel dagje voor je op een rijtje! 

 1. Waterskiën
  Zin in een actieve bezigheid op het water als het zonnetje lekker schijnt? Ga dan de uitdaging aan op de waterskibaan in Borgerswold. Via een touw scheur je over het water, of je nu een beginner bent of een gevorderde waterskiër. Een leuk uitje voor het hele (sportieve) gezin.
 1. Klimpark
  Ga je liever de hoogte in? Bezoek dan het klimpark in Veendam. Er zijn drie parcours door de bomen waar je ruim twee uur klimplezier van kan beleven. Dus als je geen last hebt van hoogtevrees is dit een perfect uitje! 
 2. Pitch en Putt
  Heb je geen ervaring met golfen, maar lijkt het je leuk om dit een keer te proberen? Dan kun je op de mooiste golfbaan van Noord Nederland de par-3 baan spelen. Deze baan is ideaal voor het oefenen als je nog geen ervaring hebt met golven. Een leuke sportieve activiteit op een prachtige plek. Geniet daarna van een hapje en een drankje op het mooie terras in Veendam.
 1. Veenkoloniaal museum
  Het Veenkoloniaal museum is gevestigd in een prachtig oud pand. Hier worden diverse unieke tentoonstellingen georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast kun je na een bezoekje genieten van wat lekkers in het cafe nabij het museum.  
 2. Theater vanBeresteyn
  Het theater is zeker ook een bezoekje waard als je in Veendam bent. Voor een avondje film of theater ben je hier aan het juiste adres. Bekende artiesten en mooie theater voorstellingen worden hier georgansieerd. Daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan één van de vele films die wordt vertoont in het filmhuis. 
 3. Tochtje in de museumtrein STAR
  Stap aan boort van de langste museumspoorlijn van Nederland. Ga terug in de tijd op de grens van Groningen en Drenthe. Een echt dagje uit voor jong en oud. Reserveer nu alvast jouw tickets of geniet van een speciaal en uniek arrangement. 

Wil jij nog een ander sportief uitje in de omgeving doen? Ga dan supper langs de hangende keukens in Appingedam of vaar met een kano langs het vestingstadje Bourtange 

Welk uitje ga jij beleven tijdens jouw verblijf! Veel plezier! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *