Bed en Breakfast Studio Raif VEendam

Bed en Breakfast Studio Raif Veendam

Bed en Breakfast Studio Raif 

Bed en Breakfast Studio Raif is sinds juni 2022 gevestigd aan het Beneden Oosterdiep 118 in Veendam. In dit karakteristiek gemeentelijk monumentale pand uit 1871 wonen we (Sanne & Sebastiaan) sinds 2020. We vielen als een blok voor de prachtige houten balken, prachtige lichtinvallen, ruime tuin en vele mogelijkheden die het pand biedt. Na twee er twee jaar zelf van genoten te hebben besloot ik, Sanne, om dit mooie pand te delen met anderen in de vorm van een Bed en Breakfast. Een win-win. Want ik vind het heerlijk om een kamer mooi in te richten, voor mensen te zorgen en nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast merken we dat het gehele jaar door mensen op zoek zijn naar een uniek plekje om te overnachten in het mooie Veendam. 

De gasten van Bed en Breakfast Studio Raif komen uit verschillende landen en met verschillende doelen naar het mooie Veendam. Van feestjes, tot vakanties of voor werk. Het gehele jaar door genieten jong en oud van deze mooie Bed en Breakfast. Zomers wordt er heerlijk ontbeten in de tuin, gaat in de avond de houtkachel buiten aan en genieten de gasten met een lokaal biertje bij het vuurtje. Ook worden de (gratis) fietsen vaak gebruikt voor een tochtje door de omgeving, het vervoer naar een feestje of het verkennen van het mountainbikepad. Parkeren kan bij ons voor de deur en is gratis. Daarnaast ligt er op loopafstand winkelcentrum Autorama en kun je binnen 10 minuten naar het centrum van Veendam lopen. Hier hebben al veel gasten genoten van het Veendamse eten in diverse horecagelegenheden. 

Wil jij extra genieten van jouw verblijf? Boek dan een heerlijk ontbijtje bij. Het uitgebreide ontbijt kan op de kamer, op bed of op het terras buiten genuttigd worden en is het ideale begin van jouw dag. Is het toch te veel? Neem dan gerust wat over blijft mee op pad! Ook kun je voordat je vertrekt nog een lekker kopje koffie of cappuccino zetten op je kamer en meenemen voor onderweg! 

We verwelkomen je graag in Veendam en delen al onze favoriete plekjes met je. Wil jij een verblijf boeken? Klik dan hier! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *