Mountainbiketips Veendam Bed en Breakfast

5 mooiste mountainbikeroutes van Gronigen en Drenthe!

De Groningse natuur is prachtig om door heen te fietsen, maar voor wie van wat meer uitdaging houdt, kan ook de mountainbike pakken! We hebben in de omgeving van de bed en breakfast een aantal mooie mountainbike routes lopen. Mijn favoriete deel ik graag meet je in deze blog. 

  1. Mountinebike Route Borgerswold. Je fiets er zo naar toe vanuit de B&B. Het is een zeer afwisselend parcours met hier en daar wat hoogte meters! Leuk voor de beginners en gevorderden! De gehele route vind je via deze link.
  2. Route Ter Apel. Deze route ligt iets verder van de B&B vandaan, maar is zeker de moeite waard! Fiets vlak langs de grens van Duitsland langs Schotse Hooglanders en over zandduinen. De complete route met beschrijving vind je hier.
  3. Rondje Apelbergen. Een prachtige omgeving dichtebij de stad. Fiets langs water en door een prachtig natuurgebied met de stad Groningen op de achtergrond. Check hier de route.
  4. Rondje vanaf Groningen naar het zuiden. Je fiest door een sprookjesachtige omgeving langs hubbebedden, door Nationaal park de Drenthse Aa en over de heide. Bekijke de route hier.
  5. Nabij het Nije Hemelriek heb je ook een prachtige en uitdagende mountainbikeroute die je dwars door het Drenthse landschap voert! Deze route vind je hier.

Welke van deze routes ga jij afvinken tijdens jouw sportieve verblijf bij Bed en Breakfast Studio Raif? 

p.s. wist je dat je tijdens jouw verblijf in Bed en Breakfast Studio Raif in Veendam gratis gebruik kunt maken van twee mountainbikes? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *