Tiny House Studio Raif | Eext

Kom overnachten in Tiny House Studio Raif Eext

Het Tiny House is gelegen in het bosrijke Eext. Een ideale plek voor jong en oud om vakantie te vieren en te genieten. Waarom? In deze blog vertel ik je graag 3 redenen waarom een vakantie in Eext een echte aanrader is!

De mooie omgeving
Eext is een populaire vakantiebestemming in het mooie Drenthe. Deze provincie kenmerkt zich door uitgestrekte bossen, heidevelden en pittoreske landschappen. Deze kun je te voet of met de fiets heel goed verkennen. Daarom is Eext ook een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers jong en oud!

Cultureel erfgoed!
Daarnaast heeft Eext een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Het dorp heeft mooie oude boerderijen, karakteristieke Drentse huizen en charmante straatjes. Je kunt een bezoek brengen aan de hunebedden die typerend zijn voor dit gebied. Ook zijn er historische kerken en musea die inzicht geven in de lokale tradities en levensstijl. Dus ook als cultuur liefhebber zit je in Eext en haar omgeving goed!

Rust en ontspanning
Eext is de ideale plek voor wie op zoek is naar ontspanning en het ontsnappen aan de drukte van het stadleven. De bewoners van het dorp zijn vriendelijk en gastvrij en je kunt heerlijk genieten van rust en de stilte op de camping en in de natuur!

Kortom in Eext kan jong en oud goed vakantie vieren. Niet alleen door de ligging, maar ook door de activiteiten die in en om de camping te bleven zijn! Kom ontspanning, genieten en de omgeving ontdekken in Tiny House Studio Raif in Eext. Boek nu een verblijf voor twee of vier personen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *