B&B Studio Raif Veendam

4x wandelen in de Veendamse natuur 

Zin om tijdens je verblijf in Bed en Breakfast Studio Raif een mooie wandeling te maken? Ik deel graag mijn favoriete ommetjes in Veendam met je in deze blog.

  1. Rondje door de polder Wiede. Wanneer je vanuit de Bed en Breakfast via het Oosterdiep naar rechts het Egypteneinde afloopt en na nummer 31 rechts het natuurgebied in loopt, laat je de drukke weg lekker achter je en wandel je zo de rustige natuur in. Als je geluk hebt spot je reeën, vogels en konijnen. De grootste kans heb je bij zonsondergang! Wanneer je het gebied doorloopt, kom je uit bij het Westerdiep en loop je via het Westerdiep weer richting de Bed en Breakfast. 
  2. Rondje Borgerswold. Trek je hardloopschoenen maar aan, volg de blauwe paaltjes en loop het beweegpad af in Borgerswold. Train onder andere je armen aan de monkey bar. Meer informatie vind je via deze link.
  3. Rondje golflandgoed. We hebben een prachtige goldbaan in Veendam en het leuke is dat je ook zonder golfclubs van dit gebied kunt genieten. Wandel door de mooie natuur en geniet van de volgens, het uitzicht en de prachitge woningen aan de golflaan.
  4. Wandel rond en door de oude AE en loop via het oranjepark, het hertenkamp en de AE kade weer terug naar de bed en breakfast en je hebt een mooi stukje Veendam gezien. 

Sluit jouw wandeling af met een biertje in de tuin in de zon of een kopje koffie op de kamer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *