centrum Veendam Studio Raif B&B

Winkelen in Veendam, mijn favorieten!

Dat Veendam alles heeft wat je nodig hebt weet je nu wel. Maar waar shop ik mijn favoriete interieuritems, mooiste kringloopfondsten of lekkerste eten? Ik deel het graag met je in deze blog!

Strunen door de Kringloop
Ja, ik ben toch echt wel een kringloop gekkie. Wanneer ik in een stad kom zoek ik als eerste op waar de kringloop zit. Waarom? Je shopt er altijd iets waarvan je niet wist dat je het écht nodig hebt en je scoort de leukste items voor in je kledingkast die je vaak niet meer tussen de rekken van grote modeketens vindt. Kortom; ik ben fan en na een bezoek aan mijn twee favoriete kringlopen in Veendam jij hopelijk ook! Namelijk ´t Veenhuus en Kringloop Wedeka. ´t Veenhuus heeft 120m² aan leuke en betaalbare antiek, mooie items voor in huis, prachtige stoffen en leuke vintage mode voor een zacht prijsje. Je kijkt echt je ogen uit en gaat gegarandeerd met iets leuks weer naar huis! Bij Wedeka redden ze herbruikbare goederen van de afvalberg. Daarnaast bieden ze ook werkgelegnheid voor mensen die (nog) niet een baan kunnen vinden op de reguliere arbeidsmarkt. Een echte win-win, want ook hier shop je kleding die nog makkelijk een ronde mee kan, soms met de kaartjes er nog aan, mooie meubels, heel veel boeken en woonaccessoires. Dus waar wacht je nog op: kringlopen maar!

Lokale producten
Ik ben gek op lokale producten en echte Groningse en Veendamse items vind je dan ook bij de Primera, Bruna en de shop van het museum. Zoek jij liever iets lokaals voor de inwendige mens? Dan zijn de Zuivelhoeve en ´Of je worst lust´ een echte aanrader.

Shoppen maar!
Zoek jij een nieuwe outfit, dan kun je in Veendam zeker slagen bij een aantal lokale kledingwinkels, zoals Outfit Veendam, Coco Woman, Oui by Flair. Maar daarnaast zijn ook de bekende grote ketens in Veendam zeker goed vertegenwoordigd, zo vind je er de Action (favorietje van mij), de Blokker, Die Grenze, Zeeman, Wibra, Hema, van Uffelen, Bristol, Scapino en nog veel meer! Wanneer kom jij Veendam ontdekken?

Zoek jij een lunchtentje voor tijdens het shoppen of je verblijf?
Dan geef ik je graag de tip om eens te lunchen bij bij By Kielman, La Vache of Croissanterie Jolie.

Zo met deze tips kun je je zeker vermaken tijdens jouw verblijf in Veendam bij bed en breakfast Studio Raif! Heb jij jouw verblijf nog niet geboekt? Doe dat dan nu via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *