Centrum Veendam Studio Raif B&B

Bezoek theater en filmhuis VanBeresteyn

Of je nu van cultuur houdt of niet, tijdens jouw verblijf bij Bed en Breakfast Studio Raif, kun je altijd terecht in van Beresteyn. Dit omdat het veel meer is dan alleen een theater en filmhuis! Waarom? Dat vertellen we je graag in deze blog!

Bij Bed en Breakfast Studio Raif hopen we je een thuis gevoel te geven tijdens je verblijf, maar VanBeresteyn ook wel echt dé huiskamer van Veendam. Ze hebben een zeer gevarieerd aanbod voor jong en oud. Zo kun je er op een regenachtige maandagavond genieten van diverse films die dan getoond worden. Daarnaast worden er het gehele jaar door regelmatig theatervoorstellingen georganiseerd met kleine, maar soms ook hele grote namen. Nieuwsgierig naar het actuele aanbod? Kijk dan op de website.

Geniet na de voorstelling of een bezoek aan het Veenkoloniaal museum, die zich pal naast het theater bevind, van een lekker kopje koffie met wat lekkers in het Grand Café. En dat museum is ook zeker een aanrader wanneer je een bezoekje brengt aan Veendam en overnacht in B&B Studio Raif. Want het museum is niet alleen gelegen in een indrukwekkend pand, het heeft ook diverse tentoonstellingen die over de regio gaan, maar ook verder dan dat. En ze zijn geschikt voor jong en oud. Maar dat is nog niet alles, ook de bibliotheek van Veendam bevind zich in in VanBeresteyn. Zo is er echt altijd wat te beleven toch!?

Kom jij na een optreden, voorstelling of film overnachten bij B&B Studio Raif? We verwelkomen je graag! Boek hier jouw overnachting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *