Kinderen Tiny House Studio Raif Eext

Op vakantie naar Eext met kinderen

Voor kinderen is er veel leuks te beleven in de omgeving van Tiny House Studio Raif in Eext. We zetten de leukste uitjes voor tijdens jullie verblijf op een rijtje!

Attractiepark Drouwenerzand
Dit attractiepark, gelegen in Drouwen, biedt een verscheidenheid aan attracties en speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn onder andere achtbanen, waterattracties, klimtoestellen en een grote speeltuin. Een uniek aspect van Drouwenerzand Attractiepark is dat de toegangsprijs inclusief onbeperkt eten en drinken is. Dat maakt het toch het perfect dagje uit!

Sprookjeshof Zuidlaren
Op korte afstand van Eext ligt Sprookjeshof, een attractiepark met een sprookjestuin, speeltuin, kinderboerderij en binnenspeeltuin. Kinderen kunnen genieten van sprookjesfiguren, klimmen en klauteren in de speeltuin en dieren aaien op de kinderboerderij.

Kabouterland
In Exloo is Kabouterland te vinden, een themapark vol met kabouters. Kinderen kunnen genieten van kabouterhuisjes, een trollengrot, een speeltuin en verschillende dierenverblijven. Er zijn ook dagelijkse voederdemonstraties en een kabouterbos om te verkennen.

Het Hunebedcentrum in Borger
Breng een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger, waar kinderen meer kunnen leren over de prehistorie en de mysterieuze hunebedden. Het centrum biedt interactieve tentoonstellingen, workshops en speurtochten voor kinderen. Ze kunnen ook de grootste hunebedden van Nederland verkennen en zelfs ondergronds gaan in een oertunnel.

Plopsa Indoor Coevorden
Op iets grotere afstand, in Coevorden, bevindt zich Plopsa Indoor Coevorden, een overdekt themapark met attracties en shows gebaseerd op populaire kinderfiguren zoals Kabouter Plop, Mega Mindy en Bumba. Het park biedt zowel indoor- als outdoorattracties, waaronder achtbanen, waterattracties en een klimberg.

Deze activiteiten en attracties in de buurt van Eext zijn gericht op kinderen en bieden een mix van plezier, avontuur en educatie. Check van te voren wel goed de openingstijden voor je op pad gaat. Boek nu jullie verblijf in Tiny House Studio Raif en plan jullie uitjes met het gehele gezin alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *