Mooiste plekjes omgeveving b&b veendam

Vakantie in eigen land; ontdek Noord Nederland! 

Woon jij in het midden, westen of zuiden van het land en zoek jij een leuk vakantieadresje in Nederland? Boek dan een verblijf bij Bed en Breakfast Studio Raif en ontdek wat het noorden van Nederland allemaal te bieden heeft. Ik geef je hier een aantal locatie tips die jouw verblijf in het noorden van Nederland extra speciaal maken en vanuit B&B Studio Raif goed te bereiken zijn!

  1. ´t Nije Hemelriek is toch wel het mooiste stukje van Drenhte (vlakbij Groningen). Het is net of je in het buitenland wandeld met prachtig helder blauw water, mooie bossen en veel sportieve activiteiten. Zo kun je mountainbiken, wandelen en is er in de zomer een heus waterpark! 
  2. Schiermonnikoog, zodra je de boot op stapt heb je een instand vakantiegevoel. Huur fietsen (een tandem is gegarandeerd lol) en geniet van een tocht door de duinen, rust uit bij een strandtent en geniet van de zonsondergang met de voeten in het water. Dit eiland is het hele jaar door een pareltje en mijn absolute favoriet!
  3. Wandel over de prachtige heide in Westerwold (Ter Borg). Hier vind je de grootste heide van Groningen. Plan jouw bezoek tussen half augustus en half september, want dan is de heide helemaal in bloei!  Oh en vergeet je camera niet!
  4. Pak de picknickmand maar vast in, want tijdens een wandeling in het Drents-Frieze wold vind je heel veel mooie plekjes om te genieten van een picknick en de natuur. En als je geluk hebt hoor je enkel het geluid van de dieren en kom je bijna geen mensen tegen. Dat is pas echt genieten toch?
  5. Bourtange is een oud vestingstadje. Je waant je terug in de tijd (1742) en als je geluk hebt kun je op zondag ook nog de demonstratie kanonschieten meemaken. Maak een wandeling over de stadsmuren, geniet van koffie met appeltaart op het plein of shop in de kleine boetiekjes. Tip: tijdens de kerst wordt er vaak een kerstmarkt georganiseerd met leuke kraampjes en heerlijk eten!   
  6. Kaap Noord; ben jij al eens bij het einde van Nederland geweest? Geniet van de rust en het uizicht bij Kaap Noord. Neem je eigen picknickmand mee en lunch midden tussen de schapen en vind mooie schelpen als het eb is. Maak jouw bezoek aan noord Nederland af met een bezoekje aan de Kiekkaste. Een prachtig plekje om volgens te spotten met een hele unieke wandeling er naar toe. 

Wanneer ik een (mid)dagje vrij heb ben ik vaak op één van deze plekken te vinden om op te laden. Waar vier jij dit jaar jouw vakantie? Boek nu jouw verblijf voor deze zomer bij B&B Studio Raif!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *