Zakelijk overnachten bij Bed en Breakfast Studio Raif Veendam 

Na een hapje eten nog even aan het werk, vroeg ontbijten of laat inchecken. Inmiddels hebben veel zakelijke gasten Bed en Breakfast Studio Raif in Veendam ook gevonden. Moet jij voor je werk in Veendam of Groningen zijn? Verblijf dan bij bed en breakfast Studio Raif.

Veendam ligt op slechts een half uur (zowel met de auto als met de trein) gelegen van Groningen. Daarnaast bied het de rust van een dorp, maar met alle benodigde voorzieningen. De Bed en Breakfast ligt dichtbij, het station, de uitvalswegen richting Groningen en Assen én parkeren kan gratis en voor de deur!  Daarnaast kun je twee straten verderop ook je elektrische auto opladen.

Tijdens jouw verblijf kun je in alle rust met goede wifi nog even wat werken of juist relaxen met een Netflix filmpje. Op de kamer vind je een werkplek met uitzicht op de tuin en een stopcontact ernaast, voor het opladen. Zet een lekker kopje koffie en je kunt aan de slag. Of geniet na je werk in de tuin van een lekker lokaal biertje. Liever nog even sporten voor het werk? Dan kun je gebruik maken van de mountainbike, een lekker rondje hardlopen of baantjes trekken in het zwembad

Daarnaast maken we ook graag een goed ontbijt voor je, zodat je er weer klaar bent voor een dag training of overleggen. Is het ontbijt te veel? Neem dan gerust wat over blijf mee voor de lunch. En geniet nog van een lekker kopje koffie to go terwijl je naar de werklocatie rijdt. Ook voor een verblijf van meerdere dagen, ben je bij ons welkom. 
Toe aan een workation? Dan kun je bij ons in de Bed en Breakfast werken aan jezelf, je bedrijf of een opdracht. Geniet bij mooi weer van de tuin en wissel jouw werk af met wat ontspanning. Bijvoorbeeld in Thermen in Bad Nieuweschans of ga een dagje werken op locatie in het Forum.

Kortom ook voor de zakelijke markt is Bed en Breakfast Studio Raif in Veendam een zeer geschikte uitvalsbasis. Wanneer kom jij (zakelijk) overnachten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *